Sezer Mevlid Kandili Mesajı yayımladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Mevlid Kandili sebebiyle mesaj yayımladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Mevlid Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajda: “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen ve insanların en hayırlısı olan Peygamber Efendimizin yeryüzünü şereflendirmeleri insanlık tarihinin en müstesna hadiselerinden biridir.

Dünya’nın en buhranlı döneminde bereket, hidayet, merhamet, şefkat ve kurtuluş vesilesi olarak Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.V. Dünya’ya gönderilmiştir. Kendisine sonsuz hidayet rehberi olan Kuran-ı Kerim ikram edilmiş, Miraç Mucizesi bahşedilmiştir. Kuran-ı Kerim’de Enbiya Suresi 107.ayette; “Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik” buyrulmaktadır. Dünya’nın bugün yaşamış olduğu buhranlı, sıkıntılı dönemlerde şunu net olarak söyleyebiliriz: “Hz.Peygamberi anlamak yeryüzünü yeniden adaletle, merhametle tanıştırmanın yöntemini anlamaktır. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

#

28 Eki 2020 - 12:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.