SEPAŞ’dan akıl almaz kurnazlık!

Sepaş Enerji, İzmit esnafını mağdur etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İzmit’in en işlek yerlerinde sıkça yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı yaşadıkları mağduriyeti yetkililere duyuramayan esnafa, SEPAŞ’tan bir darbe daha geldi.

SEPAŞ’dan akıl almaz kurnazlık!
Haber albümü için resme tıklayın

SEPAŞ yetkilileri tarafından işyerlerine gönderilen bir kağıtla bir kez daha elektik çarpmışa dönen esnaf, SEPAŞ’ın bu uygulamasını ‘vurgunluk’, ‘soygun’ olarak nitelendirdi.

SEPAŞ’ın abone numaralarını değiştirerek, eskiden yatırılan ve artık değerin çok altında olan depozitoları iade ettiğini ve bununla birlikte verilecek olan yeni numaralara göre yüksek depozito ile sözleşmelerinin yenilenmesinin zorunlu olduğunu belirten esnaf, yapılan bu uygulamaya sert tepki gösterdi.

İşyerlerine gönderilen yazılı açıklamada esnafa kolaylık olması açısından da yeni depozitoların 2 taksitle alınacağını belirten kent esnafı, bu soygunun önüne geçilmesi için yetkililere bir kez daha sesi duyurmaya çalıştı.

Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntının da etkili olduğu şu günlerde esnaf olarak zor şartlar altında geçimlerini sağladıklarını belirten kent esnafı, her gün farklı bir olayla karşılarına çıkan SEPAŞ’ın daha fazla kendilerinin şalterleriyle oynamaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

08 Eki 2018 - 11:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Yılmaz - Soyguncu bunlar zehir zıkkım olsun aldkları paralar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 11:21