Senin personelin yok mu? Belediye mezar kazacak firma arıyor!

Darıca Belediyesi yine çok ilginç bir ihale düzenliyor. İlçece mezarlık kazacak firma aranıyor.

Belediyeler artık öyle bir hale geldi ki, en basit işlerini bile ihale ile başkalarına devrediyor. Belediyelerin o işi yapacak personeli ve iş makinleri olmasına rağmen neden başkalarına devredildiği ise anlaşılamıyor.

750 MEZAR YERİ

Son günler oldukça ilginç ihalelere gündeme gelen Darıca Belediyesi, ilçede mezarlık kazacak firma arıyor. Belediyeden verilen ihale ilanına göre, ilçede bulunan mezarlık alanlarında defni yapılacak cenazeler için, dini vecibelere uygun bir şekilde makine ile her derinlik ve her genişlikte kazı işleminin yerine getirilmesi işi ihale edilecek. İhale ile Darıca’da toplam 750 mezar yeri, kazılacak. Bu ilginç ihale 23 Aralık günü Darıca Belediye binasında yapılacak.

125 BİN LİRA ÖDEMİŞ

Darıca Belediyesi bu ilginç ihaleyi 2017 yılında da yaptığı ortaya çıktı. O yıl yapılan ihaleyi ise kazanan firmaya belediye 125 bin lira ödeme yaptı. Kendi personeli ve kendi iş makineleri ile yapılacak olan mezarlık kazım işini bu yıl ise çok daha büyük meblağlar ödecek.

13 Ara 2019 - 11:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.