"Sen gülerken millet ölmeye devam ediyor"

İstanbul Fatih'te dört kardeşin intiharının ardından Antalya'da da 4 kişilik bir aile, ekonomik nedenlerden dolayı siyanürle hayatını kaybetti. Bu gelişme üzerine İYİ Partili Lütfü Türkkan, gülerek asgari ücret hesabı yapan AK Parti milletvekili Uğur Aydemir'e tepki gösterdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, bütçe komisyonunda yaptığı konuşmada yumurta üzerinden asgari ücret hesabı yaparak "Bizim dönemimizde yoksulluk falan yok" ifadelerini kullanmıştı. Ardından "Doğalgaz ve elektriği geçiyorum" diyen Aydemir, muhalefetin tepki göstermesi üzerine kahkaha atmıştı.

"SEN GÜLERKEN MİLLET ÖLMEYE DEVAM EDİYOR"

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, AK Parti'li Uğur Aydemir'e İstanbul Fatih'te ve Antalya'da ekonomik nedenlerden dolayı siyanürle intihar eden aileleri hatırlattı.

Ekonomik kriz nedeniyle toplu intiharların başladığını söyleyen Türkkan, şu ifadeleri kullandı: "Dün komisyonda ekonominin ne kadar iyi olduğunu anlatarak kahkahalar atan bu arkadaşa gördüğüm yerde hatırlatacağım: Dün İstanbul’da, bugün Antalya'da 4 kişilik aile ekonomik kriz yüzünden yok oldu. Toplu intiharlar başladı. Sen gülerken, millet ölmeye devam ediyor."

09 Kas 2019 - 12:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.