Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!

Pekdemir İnşaat, Kandıra Yolu üzerinde, yeşille mavinin buluştuğu Çayırköy’deki, Semt Kocaeli Projesi’nin teslimini Mart 2019’dan öne çekti, daireler sahiplerine teslim edildi

Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!
Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Pekdemir İnşaat, Kandıra Yolu üzerinde, yeşille mavinin buluştuğu Çayırköy’deki, Semt Kocaeli Projesi’nin teslimini Mart 2019’dan öne çekti, daireler sahiplerine teslim edildi. Proje yönetim birikimi ve uzman ekipleri sayesinde inşaat süresini 22 aydan 18 aya çekildi. 280 konutluk Semt Kocaeli’nin inşaatının, Pekdemir İnşaat tarafından yaklaşık 540 günde tamamlanmasıyla, yaşam eksiksiz biçimde başladı. Çevre düzenlemesine kadar tamamlanan projede her daire sahibi, randevulu olarak satış temsilcisiyle birlikte inceleyerek dairesini teslim aldı. Site her noktada ilk günden itibaren profesyonelce yönetilmeye başladı.

 

BAŞARILI BİR SATIŞ SÜRECİ YAŞANDI

 

Semt Kocaeli’nin inşaatı Haziran 2017’de başladı ve proje tüm sosyal donatıları ve çevre düzenlemesi ile birlikte 18 ay gibi bir sürede tamamlandı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 280 dairelik projenin yaklaşık 540 günde tamamlanmasıyla, ortalama 2 günde 1 dairenin inşa edildiği bir inşaat hızı ile projeyi tamamladıklarını vurguladı. Semt Kocaeli’nin lansman ve satışının başladığı Nisan 2017’de, Pekdemir İnşaat, aynı zamanda yüksek yaşam kalitesi sunacak bir yaşamında temellerini atmakta olduğunu vurgulamıştı. Pekdemir İnşaat’ın sektöründe standartları geliştiren, yenilikçi anlayışı, Semt Kocaeli projesi ile bir kez daha farkını hissettirdi. Bu farkı, müşteriler en güzel şekilde değerlendirerek, ilk günden itibaren Semt Kocaeli’ne gösterdikleri ilgi ve taleple projeyi ödüllendirdiler. Proje ilk günden itibaren çok hızlı ve beklenenin de ötesinde başarılı bir satış süreci yaşadı.

 

75 YILLIK BİRİKİM

Pekdemir’in 3 kuşak boyunca koruduğu güven ve kaliteye dayalı kurumsal geleneklerini, müşterilerinin tamamlanan önceki projelerinden bildiklerini belirten Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 2017 yılının Nisan ayında projenin lansmanını yaptıklarını, Haziran ayında da inşaatına başladıklarını ve 18 ay gibi bir sürede 6 katlı 15 blokta toplam 280 dairelik projeyi, Pekdemir’in 75 yıllık birikimi ve bugüne yansıttığı kurumsal proje yönetim becerisi ile deneyimli uzman teknik ekibi sayesinde, rekor sürede gerçekleştirdiklerini vurguladı. Sözleşmelerinde 2019 yılı Mart ayı olarak belirtilen teslim tarihini öne çekmekten ve müşterilerini yeni yuvalarına kavuşturmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

 

AVANTAJ SAĞLADIK

Satış sonrası müşteri memnuniyetine yönelik gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde, müşteri talep ve beklentileri ile ilgili verileri iyi analiz ettiklerini, bunun da projelerdeki performanslarına olumlu yansıdığını vurgulayan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Pekdemir Güvence Sistemi olarak tanımladığımız teknolojik altyapımız, müşterilerimizden elde ettiğimiz geri bildirimleri değerlendirerek, inşaat, satış ve satış sonrası ile ilgili kalite standartlarımızı geliştirmemizi sağladı. Malzeme seçiminden, tedarik zincirine, imalattan, pazarlamaya kadar, tüm süreçlerimizde kalite standardına ulaşmamız, bize büyük hız kazandırıyor. Bu sayede, inşaat sektöründeki yüksek maliyet artışlarına karşın, finansal dengelerimizi koruyarak, Semt Kocaeli projemizde olduğu gibi, müşterilerimize dairelerini erken teslim ederek, yatırımlarının da erkenden değer kazanmaya başlaması avantajını da sağlamış olduk” ifadelerini kullandı.

 

MOBİL UYGULAMA AYRICALIĞI

Pekdemir İnşaat’ın, şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafede, Çayırköy’deki 34 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiği, Ulusal Mimarlık Ödülü sahibi Mimar Cem Sorguç’un imzasını taşıyan Semt Kocaeli, 6 katlı 15 blokta, toplam 280 konuttan oluşuyor. Denizden 110 metre yükseklikte, türlü ağaçlarla bezeli yemyeşil bir doğa içinde, oksijeni bol temiz havasıyla, eşsiz yaşam ayrıcalıkları sunan Semt Kocaeli, sakinlerine ayrıca, yaşam konforlarını artıracak biçimde, bir tıkla, taksi durağı, market, restoran, yönetim ve güvenliğe ulaşabilecekleri, sipariş, istek ve taleplerini iletebilecekleri bir de akıllı mobil uygulama ayrıcalığı sağlıyor.

 

CAZİP ÖDEME FIRSATLARI

Pekdemir İnşaat, Semt Kocaeli’de satışı devam eden sınırlı sayıdaki daireler için başlattığı yeni kampanyasını da, düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Semt Kocaeli’de, sınırlı sayıda kalan dairede, satışlar cazip ödeme seçenekleriyle devam ediyor. Semt Kocaeli’nin yeni kampanyasında 50 ay 0 faizli konut kredisi kullanma imkanı sunuluyor. Ayrıca yüzde 30 peşinat ödeyenler, dilerlerse piyasa koşullarının altındaki yüzde 0,98 faiz oranıyla konut kredisi kullanabilecekler.

 

 

SORULAR SMS’LE YANITLANIYOR

Daire teslimi sırasında, kendilerine verilen daire teslim setinde, garanti belgeleri, tapu, iskan, DASK gibi gerekli tüm belgelerle birlikte, içinde site yönetim planı ve Pekdemir Güvence Sistemi’nden yararlanma koşullarının da yer aldığı ‘Semt Kocaeli Yaşam Kılavuzu’ kitabını da teslim alan konut sahipleri, hiçbir zorlukla karşılaşmadan yeni evlerinde, yeni yaşamlarına başlıyorlar. Dairelerini teslim aldıktan sonra internet üzerinden sisteme kayıt olan daire sahipleri ya da kiracılar, Pekdemir Güvence Sistemi’nin, inşaat sektöründe örneğine pek rastlanmayan web tabanlı Müşteri İstek - Şikayet yazılım altyapısı sayesinde, istek ve taleplerini internet üzerinden bir tıkla ilgili birimlere bildirebiliyorlar. Gelen başvurular, değerlendirildikten sonra, başvuru sahipleri e-mail ya da SMS ile yanıtlanıyor. Gerektiğinde, Pekdemir İnşaat’ın uzman Güvence Timi elemanları, makul süreler içinde eksiklik ve aksaklıkları gideriyorlar.

#

27 Ara 2018 - 10:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.