SEKA Kâğıt Müzesi yaz akademisi programları belli oldu

6-13 yaş aralığındaki çocukların katılım sağlayabileceği ‘’Kâğıt Müzesi Yaz Akademisi’’ programları belli oldu.

SEKA Kâğıt Müzesi, okulların yaz tatiline girdiği 2 aylık süreçte de faaliyetlerine devam ediyor. Yaz tatili boyunca birçok atölye, eğitim kursları ve benzeri etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Kâğıt Müzesi’ndeki etkinlik programları belli oldu.

Kâğıt Müzesi’nde kış etkinlikleri çerçevesinde; El Yapımı Kâğıt, Ahşap Uygulamaları, Kâğıt Sanatları ve Karma Atölye çalışmalarının yer alacağı birbirinden eğlenceli birçok atölye ile yaz tatili boyunca aktivite devam edecek. ‘’Kâğıt Müzesi Yaz Akademisi’’ programlarına 6-13 yaş aralığındaki çocuklar katılım sağlayabilecek.

Kâğıt Müzesi bünyesindeki birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları ile yaz boyunca çocukları ağırlamaya hazır. İki farklı konsepte gerçekleşecek etkinliklerde 4 gün süren akademi grupları serisinin yanı sıra tek günlük atölyeler de yaz boyunca tercih edilebilecek.

İlk aşamada sadece Temmuz programları için kayıt alınacak olan yaz akademilerinin kayıtları www.sekakagitmuzesi.com adresinden gerçekleştirilebiliyor.

29 Haz 2019 - 09:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.