Şehidin babası gönüllü askerlik için başvuru yapmış!

Hakkari’de şehit düşen sözleşmeli er İlker Ağçay'ın babası Erol Ağçay'ın 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için bir süre önce gönüllü askerlik başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Şehidin babası gönüllü askerlik için başvuru yapmış!
Şehidin babası gönüllü askerlik için başvuru yapmış!
Haber albümü için resme tıklayın

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen sözleşmeli er İlker Ağçay'ın, kendisine ait kamyonetle yük taşımacılığı yapan babası Erol Ağçay'ın Türk Silahlı Kuvvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de yürütülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için bir süre önce gönüllü askerlik başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve yakınları şehidin evine geldi. Yeğeninin şehit olduğunu öğrenerek eve gelen halası ise "Yavrum yavrum" diye feryat ederken baygınlık geçirdi. 112 Acil ekipleri şehidin halasına müdahalede bulundu. Vatandaşlar şehidin evinin karşısındaki Şehit Ali Atik Parkı ve evinin çevresinde toplandı.

Şehit İlker Ağçay, yarın Gebze'de düzenlenecek cenaze namazının ardından Gebze Şehitliği'nde toprağa verilecek.

09 Şub 2018 - 20:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.