Şehidimiz unutulmadı

Derinceli şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın baba evinde gerçekleşen Mevlid-i Şerif vasıtasıyla şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı

Şaban Arlı’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Siirt'in Pervar ilçesnde gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın seneyi devriyesi dolayısıyla Mevldi- Şerif okundu. Kahraman şehidmizin aramızdan ayrılışının üçüncü yılı dolayısıyla gerçekleşen Mevldi- Şerf programı Arlı alesinin Yenikent Mahallesi Şehit Öğretmen Erkan Aydın Caddes No: 35 adresindek evinde yapıldı. İlçe Müftüsü Mecit Amil ve müftülük görevlilerince okunan Mevldi- Şerfi’n ardından Şehit Emre Kaan Arlı ve tüm şehtlerimizi çin dualar edilid. Şehidimizin babası Şaban Arlı da yaptığı konuşmada, “Mevildmize katılan herkesten Allah razı olsun. Rabbim birilk ve beraberlğimizi sonsuza dek daim eylesin” dedi.

30 Ağu 2018 - 14:26 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.