SEDAŞ'tan Sakarya Valiliği'ne ziyaret

SEDAŞ yöneticileri, “Müşteri Deneyimi ve Şikayet Yönetimi” konularında bilgi paylaşımında bulunmak üzere Sakarya Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz’ü makamında ziyaret etti.

Sakarya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Bahar ve Sakarya Valiliği CİMER Sorumlusu Serhat Ayık’ın da hazır bulunduğu toplantıda, SEDAŞ’ın “Müşteri Deneyimi ve Şikayet Yönetimi” faaliyetlerini ,en iyi hizmet kalitesi ile sürdürmeyi hedeflediklerini  belirten Müşteri Hizmetleri Grup Müdür Vekili Ergin, “. En iyi hizmeti sunabilmek amacıyla müşteri ihtiyaçlarını tüm süreçlerimizin merkezine alıp, operasyonel  çalışmalarımızda sürdürülebilir müşteri memnuniyeti bilinci ile hareket ediyoruz. Her müşteri ihtiyacına uygun hizmet verebilmek adına, farklı kanallardan aynı hizmet kalitesinde müşteri teması sağlıyoruz. Müşterilerimize 186 çağrı merkezi, web-chat, web-online işlemler ve yeni hizmete aldığımız enerji sektöründe bir ilk olan whatsapp hattımız 0530 919 1919  ile 7 gün 24 saat hizmet sunuyoruz.

'MİSAFİRPERVERLİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ'

SEDAŞ olarak Şirket merkezimizin de bulunduğu Sakarya İlinde, vatandaşlarımızın ve müşterilerimizin Valilik makamına gelerek sizler aracılığı ile ileteceği konulara ilişkin birlikte daha proaktif bir hizmet sunabilmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Misafirperverliğiniz ve işbirliğiniz çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde sözlerine devam etti.

SEDAŞ’ın çalışmalarını önemsediğini ve iş birlikteliklerinin artarak devam edeceğini belirten Sakarya Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz, SEDAŞ yöneticilerine yaptıkları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

07 Kas 2019 - 10:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.