Sancaklı’nın o sözü gergin meclisi güldürdü!

TBMM'deki kavganın ardından söz alan MHP'li Saffet Sancaklı, AK Parti'li Alpay ile ortak özelliğine vurgu yaparak "70-80 kilometre hızla gelen yarım kiloluk bir cisme biz 20 sene kafa attık." dedi.

TBMM Genel Kurulunda, 2019 bütçesinin görüşmeleri sırasında AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında tartışma çıktı, itişmeler yaşandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaşanan kavga sonrası söz alan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, "Alpay ile benim bir kusurumuz var. Biz futbol oynadık. Bir futbol topu yarım kiloya yakındır. 70-80 kilometre hızla gelen yarım kiloluk bir cisme biz 20 sene kafa attık. Ufak tefek hatalarımızda da bizi lütfen mazur görün" dedi. Konuşmanın ardında Genel Kurul'da gülüşmeler oldu.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın, "Gecenin bu saatinde, bu gerginliğinde bile bir sporcu kardeşim mesele olunca sporun ne kadar birleştirici olduğu gördük. Hepimizi bir anda birleştirdi. Onun için, demek ki Alpay ile beni biraz daha fazla konuşturmanız lazım gerginlik olduğu zaman. Alpay ile benim bir kusurumuz var. Biz futbol oynadık. Bir futbol topu yarım kiloya yakındır. 70-80 kilometre hızla gelen yarım kiloluk bir cisme biz 20 sene kafa attık. Ufak tefek hatalarımızda da bizi lütfen mazur görün." sözleri, Genel Kurul'da gülüşmelere yol açtı.

14 Ara 2018 - 08:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.