Sanayi Sitesi için özel şerit yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sanayi Sitesi’ne giriş çıkışı rahatlatmak için bir proje hazırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ciddi bir trafik sorunu yaşanan İzmit Sanayi Sitesi’ne giriş çıkışı rahatlatmak için bir proje hazırladı.  Yeni projeye göre güney tarafından yeni bir giriş çıkış yolu açılacak. Büyükşehir Belediyesi, Yeni Gölcük Yolu üzerinde Sanayi Sitesi Batı girişinde başlayan köprülü kavşak projesi nedeniyle, Eski Gölcük Yolu üzerindeki batı girişinde bir an önce genişletme yapmak istiyor. İzmit Sanayi Sitesi için hazırlanan yeni projenin en önemli unsurlarından biri, batı girişinin (Eski Gölcük Yolu girişi) bir şerit genişletilecek olması. Yeni yapılacak şerit İzmit Sanayi Sitesi’ne giden araçlara ayrılacak. Böylece eski Gölcük Yolu üzerinde, Sanayi girişinde yaşanan kargaşanın ortadan kaldırılması hedefleniyor.

09 Mar 2018 - 12:14 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.