Sanayi esnaflarından örnek kampanya!

İzmit Sanayi Sitesi esnafları, kök hücre ve kan bağışı kampanyası başlattı

Sanayi esnaflarından örnek kampanya!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Sanayi Sitesi esnafları, kendi aralarında ve sosyal medya üzerinde organize ettikleri kök hücre ve kan bağışı kampanyasını İzmit Sanayi Sitesi idari binasında gerçekleştirildi. Site esnafları ile çalışanlarının yapmış oldukları yazılı duyuruda, 18 ile 50 yaş arası herkesi kan bağışına davet edildi.  

Yapılan açıklamanın geri kalan kısmında ise şu ifadelere yer verildi, “Gerek ülkemizde sağlığına kavuşmak için acilen kök hücre nakli bekleyen kan kanseri hastalarımıza ve gerek acil kana ihtiyacı olan kardeşlerimize umut olabilmek için bu kampanyaya katılmak insani ve kutsal bir görevdir”

Kızılay tarafından kurulan stantta kök hücre ve kan bağışı konusunda bilgilendiren esnaf ve çalışanlar, kök hücre için sadece kan örneği alındı. Esnafların hepsi daha sonra kan bağışında bulundu.

#

05 Şub 2020 - 11:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.