Saffet Sancaklı’dan Lastik-İş’e ziyaret!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Lastik-İş Sendikası’nı ziyaret ederek, toplu sözleşme sürecinde başarılar diledi

DİSK’e bağlı Lastik İş Sendikası’nın örgütlü bulunduğu Goodyear, Pirelli, Prometeon ve Brisa’da çalışan yaklaşık 6 bin işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi geçtiğimiz ay başlamıştı. Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve yönetimi yoğun bir şekilde toplu iş sözleşmesi görüşmelerine devam ediyor. Lastik işçisinin haklarını korumak için yoğun bir çaba sarf eden Lastik İş Sendikası’na bir yandan da destek ziyaretleri devam ediyor.

SANCAKLI’DAN DESTEK ZİYARETİ

Sendikayı son olarak MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Milletvekili Sancaklı ve MHP Heyetini Genel Başkan Alaaddin Sarı, Genel Merkez yöneticileri Nejdet Ulusoy, Salih Gür ve Alperen Şakacı karşıladı. Genel Başkan Alaadin Sarı, devam etmekte olan toplu sözleşme süreciyle ilgili ziyaretçileri bilgilendirirken, Sancaklı ve MHP heyeti, lastik işçisinin yanında oldukları mesajını verdi.

#

03 Şub 2020 - 15:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.