Sadece 3 yıl önce…

Bir marketin ortaya çıkan fiyat broşürüne göre 3 sene öncesi fiyatları durumun vehmetini net bir biçimde özetliyor.

Türkiye son dönemlerde ağır ekonomik krizlerle mücadele ediyor. Faizlerdeki artış enflasyonu tetiklerken, döviz kurunda yaşanan dalgalanma dönüp dolaşıp vatandaşın cebini ve mutfağı vuruyor...

Türkiye son dönemlerde ağır ekonomik krizlerle mücadele ediyor. Faizlerdeki artış enflasyonu tetiklerken, döviz kurunda yaşanan dalgalanma dönüp dolaşıp vatandaşın cebini ve mutfağı vuruyor.

İthalata dayalı tarım ekonomilerinde görülen fiyat zıplamalarını yaşayan Türkiye’nin yakın geçmişine ilişkin market fiyatları sosyal medyada gündeme oturdu.

Bugün Türkiye, özellikle kilosu 7-8 lira soğan ve patatesi konuşuyor. Fakat bir marketin ortaya çıkan fiyat broşürüne göre daha 3 sene öncesine kadar patates ve soğanın kilo fiyatının 1 liranın altında olduğu görülüyor.

İşte o broşür:

29 Nis 2019 - 08:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.