Referans Aydın Ünlü… MHP'liler belediye kadrolarına girecek!

MHP'li isimlerin belediye kadrolarına yerleştirilmesiyle ilgili çalışmaların başladığı öğrenildi. İşe alınacak isimlerin referansı ise MHP İl Teşkilatı olacak

Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP, Kocaeli'de belediye başkanlıklarından feragat etmiş ve AK Partili adaylar için çalışmıştı. Büyükşehir ve 11 ilçeyi kazanan AK Parti, MHP'li isimleri belediye kadrosuna yerleştirmeye hazırlanıyor. Müdürlükler ve daire başkanlıklarında MHP'li yönetcilerin sayısının artması bekleniyor.

ÜNLÜ, "ÜLKÜCÜLER BELEDİYEDE OLACAK" DEMİŞTİ.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, seçim sürecinde ülkücülerin belediyelerde görev alacağını sık sık vurgulamış ve MHP tabanını bu yönde ikna etmeye çalışmıştı. Edinilen bilgilere göre MHP İl Teşkilatı, belediyelere girecek isimler üzerinde ciddi bir çalışma yapıyor.

İLK ÖNEMLİ ATAMA YAPILDI

MHP'lilerden belediyede görevlendiren ilk ismin ataması dün yapıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, MHP İl Yöneticisi Halil Yardım'ı, "Köylerden Sorumlu Koordinatör" olarak atadı. Bu tip atamaların diğer ilçelerle de devam edeceği öğrenildi.

26 Nis 2019 - 21:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.