Polis uygulaması için duran tıra çarptı

Dilovası’nda polis uygulaması sırasında duran tıra arkadan çarpan tırın şoförü Ufuk Akgün yaralandı. Aynı yöne giden bir kargo aracı da kazaya karışmamak için sürücüsü manevra yapınca, yoldan çıktı.

Polis uygulaması için duran tıra çarptı
Polis uygulaması için duran tıra çarptı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, sabah saatlerinde, TEM Otoyolu Dilovası mevkiinde meydana geldi. Uygulama yapan polis ekipleri, Özkan Öztaş yönetimindeki 41 KG 426 plakalı tırı durdurdu. Bu sırada telefon görüşmesi yaptığı iddia edilen Ufuk Akgün yönetimindeki 41 YE 027 plakalı tır ise Öztaş'ın tırına çarptı. Arkadan gelen bir kargo aracı ise sürücüsü kazaya karışmamak için manevra yapınca yoldan çıktı. Kazada Ufuk Akgün yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan Ufuk Akgün, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesi ve temizlik çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Öte yandan, kaza yerine 30 metre uzaklıkta başka bir tırın da yoldan çıkarak kaza yaptığı görüldü.

28 Kas 2020 - 11:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.