Plansız kesilen elektrik vatandaşın şalterini attırdı

Karamürsel’de son zamanlarda sık yaşanan plansız elektrik kesintilerine tepki gösteren vatandaşın sonunda şalteri attı.

Havaların soğumasıyla birlikte bölgede yaşayan vatandaşların sıkça karşılaştığı elektrik kesintilerine çözüm arayan Karamürselli vatandaşlar, çözümü SEDAŞ’ın ihbar hattını arayarak bulmak istedi. Ancak yapılan aramalara SEDAŞ’ın kayıtsız kalmasına tepki gösteren bölge halkı, bu kez sesini yerel basına duyurmaya çalıştı. 

Yaşadıkları mağduriyeti anlatarak, soruna çözüm bulunmasını isteyen Karamürselli vatandaşlar, “Onca para ödüyoruz, alacağımız hizmet bu mu? Yetkili diye aradığımız kişilerden sağlıklı bir cevap alamıyoruz, evde küçük yaşta bebekleri olan da var, makinaya bağlı hasta ve yaşlı insanlarla yaşayan insanlarımız da var. Ayrıca evimizde ve işyerlerimizde kullandığımız birçok elektronik cihazlarımız da hasar gördü. Bu zararın karşılanacağı söylense de, bunun karşılığında da 50 tane belge istiyorlar. Sonuç olarak bu belgeleri hazırlayıp masalarına sunsak da farklı bir mazeretle yine zararımızla kalıyoruz.  Bu konuyla alakalı muhatap bulamamakla birlikte, plansız yapılan elektrik kesintilerine son verilmesini istiyoruz” diyerek sitemlerini dile getirdi.

#

09 Kas 2018 - 15:36 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.