Plakalar bile icralık olmaya başladı!

Neredeyse her şeyin icralık olduğu bugünlerde artık plakalar bile icradan satılır hale geldi.

Yaşanan ekonomik daralma pek çok sektörde sıkıntıların yaşanmasına sebep oluyor. Şirketler birer birer konkordato ilan etmeye başlarken bir yandan da icarlık olanalar da ise çok ciddi bir artış var.

Yaşan daralma artık öyle bir hale geldi ki, sadece ev, işyerleri veya araçlar icralık olmuyor. Bunun yanında çok ilginç icra haberleri de geliyor.

Kocaeli’de şimdi de ticari bir plaka icralık oldu. Servis araçları için kullanılan P plaka, icradan satışa çıkartıldı.

Kocaeli 8. İcra Dairesi tarafından verilen icra ilanına göre, satışa çıkan plaka için 200 bin lira isteniyor.

41 P 2922 plaka için ilk satış ihalesi 17 Eylül’de yapılacak. Eğer alıcı çıkmazsa 2. satış günü ise 3 Ekim olarak belirlendi. Satış ihalesi İzmit Kadıköy Mahallesi’nde bulunan mezat salonunda yapılacak.

06 Ağu 2019 - 09:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.