Özkan'da Kılıçdaroğlu'na jest

Kocaeli'de CHP'nin çeşitli kademelerine aktif görev alan ve geçtiğimiz 2015 yılındaki seçimlerde CHP'nin Kocaeli'deki 9. sıra milletvekili adayı olan Asude Fırat Özkan, Kılıçdaroğlu'na jest yaptı.

Kılıçdaroğlu dün Kocaeli il sınırına girdiğinden itibaren partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bugün İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ne gelen Kılıçdaroğlu'na aynı ilgi devam etti. İlimizde CHP içerisinde aktif görevler alan Asude Fırat Özkan da Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden isimler arasında yer aldı. Asude Fırat Özkan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na adalet yürüyüşü sırasında çekilmiş fotoğraflarından bir albüm oluşturarak hediye etti. Kılıçdaroğlu aldığı hediye karşısında çok mutlu olduğunu belirterek, "devamını bekliyorum" dedi. Aynı zamanda bir hukukçu kızı olan Asude Fırat Özkan, Kılıçdaroğlu'nun direnişinin sonuna kadar desteklediğini ifade etti.

#

03 Tem 2017 - 23:43 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.