Öz Can Pişmaniye ile KOÇ-DER protokol imzaladı

Öz Can Pişmaniye ile Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği arasında protokol imzalandı.

Öz Can Pişmaniye ile Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği (KOÇ-DER) arasında ötizmli çocukların Öz Can Pişmaniye bünyesinde çalışması için protokol imzalandı. Lastik İş Sosyal Tesislerinde düzenlenen İmza törenine Özcan Pişmaniye Sahibi Yaşar Can, kardeşi Murat Can, KOÇDER Başkanı İlkin Kılıçaslan, Dernek yöneticileri Sevdiye Fidan, Münevver Yinanç, Necdet Gümüş’ün yanı sıra konuk olarak da esnaf Mehmet Emiştekin, Uğur Demir, Yusuf Erenkaya katıldı. İmzalanan bu protokol çerçevesinde Otistik çocuklar Öz Can Pişmaniye’de aktif olarak çalışacaklar.

SOSYAL HAYATA DA KATMAMIZ LAZIM

Protokolun imzalanmasının ardından kısa bir konuşma yapan Öz Can Pişmaniye’nin sahibi Yaşar Can, “Otizmli kardeşlerimizi nasıl sosyal hayata katarız projesi bu. Kardeşlerimizi yok sayamayız. Sosyal hayata da katmamız lazım. Dernek başkanımız İlkin Hanım’a projemizi aktardığımızda başkanımız gayet memnun oldu. Umarım bu protokol diğer işyerlerine de örnek olur ve otizmli kardeşlerimizi iş hayatına kazandırırız” ifadelerini kullandı.

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Daha sonra sonra konuşan KOÇ-DER Başkanı İlkin Kılıçaslan, “Koç der olarak bize rabbimizin en güzel armağanı çocuklarımız. Yaşam kalitelerini yükseltmek adına projeler yapıyoruz. Bugün yapılan protokol sonrasında kelimeler kifayetsiz kalıyor. Çocuklarımıza fırsat verdiğiniz için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ahmet YEŞİLMEN

#

02 Ara 2017 - 12:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.