Otomobil takla attı sürücüsü içinde sıkıştı!

İzmit’te takla atan otomobil sürücüsü sıkıştığı yerden güçlükle kurtarıldı

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarından Anıtpark istikametine seyir halinde olan Emre Köse idaresindeki 60 TT 715 plakalı otomobil, Kocaeli Ticaret Odası mevkiinde sürücünün bilinmeyen bir nedenden dolayı  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direği ve beton bariyerlere çarparak takla attı. 

Ters dönen otomobili gören çevredeki vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil içinde sıkışan sürücü Emre Köse, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkartıldı.

Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Köse tedavi altına alındı. Kullanılamaz hale gelen otomobil çekici ile otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı

16 Oca 2019 - 08:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.