Önce iki otomobile sonra halk otobüsüne çarptı!

Kontrolün kaybeden bir sürücü, otomobil ile iki otomobile çarptıktan sonra durakta yolcu almak için bekleyen halk otobüsüne çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı

Önce iki otomobile sonra halk otobüsüne çarptı!
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, öğle saatlerinde, D-130 Karayolu Başiskele Karşıyaka Sapağı mevkiinde meydana geldi. Gölcük istikametine gitmekte olan İsmail Kansu yönetimindeki 34 ZK 0800 plakalı otomobil hatalı sollama ve aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak Yunus Albar yönetimindeki 41 BY 595 plakalı otomobile ardından Serdar Çolak yönetimindeki 41 PF 301 plakalı otomobile çarptıktan sonra durakta yolcu almakta olan Osman Kutlay yönetimindeki 41 GR 607 plakalı özel halk otobüsüne arkadan çarparak durabildi. Kazada, İsmail Kansu, otobüste bulunan Adem Çapar ile Sezgin Yılmaz yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kocaeli ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kaza anı güvenlik kameraları ile kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#

11 Ara 2017 - 12:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.