O masaj salonuna para cezası!

İzmit'te daha önce masaj salonu adı altında fuhuş yapılan masaj salonu mühürlenmişti. Farklı bir adreste farklı isimle aynı faaliyeti gösteren masaj salonuna ceza kesildi

İstanbul’da masaj salonu adı altında fuhuş yapılan masaj salonu mühürlendikten sonra kapatılmıştı. İş yeri sahibi bu kez Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi Kat: 4 No: 25 adresinde Melodi Masaj Salonu isimli yeri açtı açtı.

45 dakikası 70 TL, ekstrası 80 TL ve üzeri olan salonda fuhuş yapılması üzerine emniyet ekipleri baskın yaptı. İzmit Belediye encümeni iş yerine bin 475 TL para cezası kesti.

19 Mar 2018 - 17:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet - Bunasıl ülke oldu memleketin pezevenklerine yazılan ceza aracın tırafik cezası kadar yok Allah 'tan korkun kuldan uyanın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 17:06