O ilçede başıboş hayvan bırakanlara ceza verilecek!

Kandıra’da kaymakamlık kararı ile açık alanlara başıboş hayvan bırakanlara ceza kesileceği duyuruldu

Kocaeli’nin en önemli turizm bölgesi olan Kandıra’da başı boş hayvanalar karşı kaymakamlık yasaklama kararı aldı. Kandıra Kaymakamlığı’nın kararı ile açık alanlara başıboş hayvan bırakanlara 320 TL para cezası verilecek.

Kaymamlıktan yapılan açıklama şöyle;

“İlçemizde meskun mahallelerde cadde sokak deniz kenarı ve plajlara sahipsiz hayvan bırakıldığı ve yapılan uyarılara rağmen bunların kamu sağlığını ve düzenini ihlal ettiği görülmektedir. Bu nedenle hayvanların meskun mahalle cadde sokak deniz kenarı ve plajlarda başıboş olarak bırakılmasını yasaklanmasına yasaklara uymayan meskun mahalle cadde sokak deniz kenarı ve plajlarda görülen başıboş hayvanların sahiplerine aksine hüküm yoksa 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 66. Maddesi ve 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 32. Maddesi gereğince 320 TL idari para cezası uygulanacaktır. İlanen duyurulur.”

24 Ağu 2019 - 11:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.