O belediyeden burs alan öğrencilere şok… “Kriz var, artık burs veremeyeceğiz”

Körfez Belediyesi öğrencilere verdiği bursu kesti. Gerekçe ise ekonomik kriz.

Ülkede yaşanan ekonomik kriz öyle bir hale geldi ki, öğrenci bursları bile kesintiye uğradı. Kocaeli’de üniversite öğrencilerine uzun zamandır burs veren Körfez Belediyesi'de bu krizden nasibi aldı.

Ekonomik anlamda zor günler yaşayan, İsmail Baran’ın yönetiminde borçları yüzünden neyi var neyi yok satılan Körfez Belediyesi, zaten uzun bir zamandır bursları aksatıyordu. Daha fazla dayanmayan belediye burs vermeyi tamamen sonlandırdı.

Belediyeden yapılan açıklamada, “Belediyemiz himayesinde bir sosyal sorumluluk projesi olarak 2004 yılında kurulan Günısıgı Dernegı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik, bağışçılarımızla sürdürmekte olduğumuz ağıtım yardımı çalışmamız; dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sorunların derneğimize yapılan bağışları olumsuz yönde etkilemesi sonucu devam ettirilememiştir. Anlayışınızı bekler eğitim hayatında başarılar dileriz” denildi.

27 Haz 2019 - 15:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.