O belediye işçi alacak

Gebze Belediye Başkanlığı İŞKUR Aracılığıyla personel alıyor.

GebzeBelediye Başkanlığı İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı.  Yayınlanan ilana göre iş makineleri operatörü kadrolarında istihdam etmek üzere 1 kişilik personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 2 Ağustos 2019 Cuma tarihi olarak belirtildi.

Adayların son başvuru tarihine kadar iş ilan numarasını kullanarak İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla veya İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor.

Gebze Belediye Başkanlığı iş makineleri operatörü alımı başvurularında kullanılacak iş ilan numarası 00005087393 olarak belirtildi.

İş makineleri operatörü alımı için adayların; ilköğretim mezunu olması, en az 3 ay deneyim sahibi olması, G sınıfı ehliyete ve SRC2 ve SRC4 belgelerine sahip olmaları, Gebze ilçesinde ikamet ediyor olmaları gerekiyor.

29 Tem 2019 - 08:14 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.