Niye seçim öncesi diye dikkat çekmiştik… O iki ihale iptal edildi!

Kocaeli’de 2 belediyenin milyonluk akaryakıt ihalesi iptal edildi.

Kocaeli’de 2 belediye yerel seçimler öncesi dikkat çeken ihaleler düzenleyecekti. Dilovası Belediyesi ve Çayırova Belediyesi milyonlarca lira tutan büyük akaryakıt ihalesi düzenleyecekti.

Dilovası Belediyesi 300.000 litre mazot ve 12.000 litre benzin, Çayırova Belediyesi ise 10.000 lt kurşunsuz benzin, 750.000 lt motorin alacaktı.

Yerel seçimlerin hemen öncesine gerçekleşecek olan bu ilahelerin zamanlamasına dikkat çekmiştik.

Her iki belediye başkanı da 31 Mart seçimlerinde sonrası koltuğunu yeni isimlere devredecek. Bu süreçte böyle çok büyük miktarlarda yapılacak olan ihalelerin tartışmaya sebep olabileceğini ifade etmiştik. Her iki ihalede, “ihaleye teklif veren istekli çıkmaması” gerekçesi ile iptal edildi.

22 Mar 2019 - 10:12 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.