Niyazi Erkan’ın Kocaelispor sevgisi… “Demir attık sevdana”

Tam 23 senedir İzmit Fethiye Caddesi’nde Milli Piyango bileti satan Niyazi Erkan’ın Kocaelispor sevdası dillere destan...

Niyazi Erkan’ın Kocaelispor sevgisi… “Demir attık sevdana”
Niyazi Erkan’ın Kocaelispor sevgisi… “Demir attık sevdana”
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Fethiye Caddesi’nin değişmez ismi olan Niyazi Erkan tam 23 senedir aynı noktada piyango bileti satıyor. Piyango bileti satmasının yanı sıra Niyazi Erkan, sıkı bir Kocaelispor taraftarı olmasıyla da gönüllerde taht kurmuş durumda.

Kocaelispor sevgisiyle alakalı konuşan Erkan, “41 seneden beri Kocaelispor taraftarıyım. Bu aşkın da bir tarifi yok. Tezgahıma hep Kocaelispor ile ilgili böyle bir şey yapmak istiyordum. Geçmişte yaşanan kötü olaylardan sonra maçlara gitmeme kararı aldım. Bir kırgınlık var içimde ama desteğimi de her şekilde vermeye devam ediyorum. Umuyorum ki Kocaelispor önümüzdeki yıllarda önce Süper Lig’e yükselecek ardından da Avrupa’yı titretecek” dedi

05 Ara 2018 - 14:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.