Ne de çok yakıştın caddeye…

Hodri Meydan’ın başlattığı bayrak seferberliği kapsamında İzmit Fethiye Caddesi, boydan boya Kocaelispor bayrakları ile donatıldı.

Ne de çok yakıştın caddeye…
Haber albümü için resme tıklayın

Hodri Meydan’ın başlattığı bayrak kampanyası doğrultusunda İzmit’in dört bir yanı bayraklarla donatılmaya devam ediliyor. Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler ile ismini vermek istemeyen bazı Kocaelisporlular ve kentin siyasileri kampanyaya sahip çıktı. İzmit’ine pk çok noktası Kocaelispor bayrakları ile donatıldı.

İzmit’in en kalabalık caddelerinden biri olan Fethiye Caddesi’de boydan boya Kocaelispor bayrakları ile donatıldı. Bu görüntü caddeye ayrı bir hava kattı. Kocaelispor’a destek verenlere de bizlerde teşekkürü bir borç biliriz…

07 Tem 2018 - 11:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.