Nakliyat İş 1 Mayıs’ta Taksim’e gidiyor

DİSK’e bağlı Nakliyat-İş Sendikası Gebze Bölge Temsilciliği, 1 Mayıs’ta Taksim’de olacaklarını duyurdu

Nakliyat-İş Sendikası Örgütlenme Dairesi Başkanı ve Gebze Şube Başkanı Erdal Kopal, “1 Mayıs 2019’da 1 Mayıs Alanı, Taksim Meydanındayız” başlıklı açıklama yayınladı. Kopal, Açıklamada işçi ve memur sendikalarına, konfederasyonlara ve meslek örgütlerine, halk örgütlerine ve işçi sınıfına “1 Mayıs’ta 1 Mayıs Alanı Taksim Meydanında yüzbinler, milyonlarla “Gündüzlerinde Sömürülmeyen, Gecelerinde Aç Yatılmayan, Ekmek Gül ve Hürriyet Günleri İçin” birlikte olalım” çağrısında bulundu.

İŞÇİ SINIFINA ÇAĞRI

Nakliyat-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi: “1 Mayıs 2019’da, 1 Mayıs Alanı, Taksim Meydanındayız. İşçi ve memur sendikaları konfederasyonlarına, sendikalara, meslek örgütlerine, odalara, halk örgütlerine, işçi sınıfımıza, tüm halkımıza çağrımızdır. 1 Mayıs’ta 1 Mayıs Alanı Taksim Meydanında yüzbinler, milyonlarla Gündüzlerinde Sömürülmeyen, Gecelerinde Aç Yatılmayan, Ekmek Gül ve Hürriyet Günleri İçin birlikte olalım. “

11 Nis 2019 - 12:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.