Muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı

Kocaeli genelindeki mahallelerin yerine getirilen ve getirilecek olan talep ve ihtiyaçları, istişare toplantısında konuşuldu.

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde bulunan tüm mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor. Mahallelerin yapılan ve yapılması planlanan, ihtiyaç ve talepleri Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı tarafından düzenlenen istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıya Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Lütfi Efil, Muhtar Dernekleri Başkanları, ilçe belediyeleri başkan yardımcıları ve ilgili müdürler katıldı.

Toplantıda konuşan Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Lütfi Efil “Birçok vesile ile muhtarlarımızla görüşüyoruz. Şuana kadar 473 mahallemizden yaklaşık olarak 260’ına bizzat ben kendim giderek ziyaret ettim. Mahallelerimizdeki sorunları yerinde gördük. Biz muhtarlarımızla sürekli olarak irtibat halindeyiz. Biliyorsunuz Ramazan ayı boyunca tüm daire başkanlarımız, şube müdürlerimiz ve diğer birçok görevli arkadaşlarımız mahallelerdeydi. Direkt olarak sorunlar yerinde dinlendi ve hızlı bir şekilde çözüme ulaştırıldı. Son iki yılda muhtarlarımız bize 4 bin 500 müracaat olmuş. Bu müracaatlardan 3 bine yakınını olumlu olarak sonuçlandırmışız” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mahalle ve köylerin, ihtiyaç ve taleplerini Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığıyla hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Sekapark Otel’de düzenlenen toplantıda devam eden yol bakım, onarım ve diğer tadilat projeleri ilçe bazı olarak değerlendirildi. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından sağlanan koordinasyon hizmetinin iyileştirilerek, stabil hale getirilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

#

06 Tem 2018 - 10:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.