Muhasebecilikte kayıt tutma devri bitiyor

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın önceki gün gerçekleştirilen Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan KSMMMO Meclis Başkanı Okşin Beçet, “Bizim meslekte kayıtları artık robotlar tutacak”dedi.

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın Kasım Ayı Meclis Toplantısı KSMMMO toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Oda Başkanı Fikret Gökmen’in Bilecik SMMMO’da Bilir Kişi Temel Eğitimi Programı’nda eğitici olarak görev alması sebebiyle katılamazken; Başkan Vekili ve Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Okşin Beçet, hazır bulundu. Toplantıda konuşan Beçet, muhasebeci ve mali müşavir mesleğinde yeni bir devrin başlayacağından söz ederek “Bizim meslekte artık kayıt tutma devri bitiyor. Bunu artık bilgisayar programları yapıyor. Robotlar yapacak” ifadelerini kullandı.

#

08 Kas 2017 - 10:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.