Müfettişler inceleme başlattı… Müdür ve yardımcısı görevden alındı!

Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dilaver Şevik ve Müdür Yardımcısı Rıza Obuz görevden alındı. Görevden alınma sonrası Bakanlık müfettişlerinin Halk Eğitim Merkezi’nde inceleme ve soruşturma başlattığı öğrenildi

Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dilaver Şevik ve Müdür Yardımcısı Rıza Obuz görevden alındı. Görevden alınma sonrasında Bakanlık Müfettişleri’nin Halk Eğitim Merkezi’nde inceleme ve soruşturma başlattığı gelen bilgiler arasında.

Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dilaver Şevik ve Müdür Yardımcısı Rıza Obuz’un soruşturma geçirdiğini doğrulayan İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, “Körfez Halk Eğitim Merkezi’nde Bakanlık Müfettişleri bir soruşturma yürütüyor. Konu tehlikeli ve çok tehlikeli işlerler ilgili; yani Halk Eğitim’in iş ve işlemleriyle ilgili bir inceleme ve soruşturma devam ediyor” dedi.

Şimdilerde soruşturma geçiren Halk Eğitim Müdürü Dilaver Şevik, eski yıllarda da görevinden alınmış ve konuyu Kocaeli İdare Mahkemesi’ne taşımıştı. Açtığı davayı kazanan Şevik, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün mahkeme kararını uygulamasıyla 2015 yılı Aralık ayı başlarında eski görevine dönmüştü.

Dilaver Şevik

Rıza Obuz

14 Şub 2019 - 10:02 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.