MHP, Büyükakın'ın pasını karşıladı… “Büyükşehir'e o kadar personel almak doğru değil!”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kadroların dolduğunu söylemesini MHP İl Başkanı Aydın Ünlü değerlendirdi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün il binasında haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi. Ünlü'nün açıklamasına Büyükşehir Belediyesi'ndeki kadro şişkinliği açıklaması damga vurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, belediyeye son 1 buçuk yılda 2000 personel alındığını açıklamıştı.

ÜLKÜCÜLER BEKLEYECEK

Büyükakın, bu şartlarda ne personel alacağını ne de personel çıkaracağını söylemişti. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bu açıklamaya yönelik soruları, şöyle cevapladı:" Tabii ki seçime yakın bu kadar işçinin alınması doğru değil. Doğru bir yöntem değil. Seçimlere yakın bin 500 kişinin işe alınması onları bağlıyor. Onları da atamayacağına göre, kadro doldu açıklaması yapmış Büyükakın. Biz ülkücülere söz verdik. Liderimizi dinledik ve Cumhur ittifakına destek verdik.  Ülkücüler de hem büyükşehir hem ilçelerde çalışma hakkına sahip. Ama bir zamanı var. 6 ay gibi bir süre vermek zorundayız" dedi

İSTANBUL'DA OLACAKLAR

Ünlü yaptığı açıklamalarında, "MHP olarak 26 mayıs günü il iftarımızı yapacağız. 18 Mayıs günü Cumartesi günü Başiskele Teşkilatımız ile iftarlarımız başlıyor. MHP olarak İstanbul seçimleri ile ilgili yapılan ka 30 mayıs il başkanları toplantısına katılacağız. Kocaeli teşkilatları 1. bölgede yer alacak. Bizle İstanbul- Tuzla bölgesine ara ara programlar yapıyoruz. Bu akşam Gebze'deki programdan sonra Tuzla'da analizler yapacağız. Ne yaptığımızı bilen bir parti olarak, Kocaeli'de ne yaptıysak İstanbul'da da aynı şeyi yapacağız. Görevimizi yapıp geri döneceğiz. Biz bu konuda antremanlıyız. Tüm teşkilatımız ile birlikte verimli bir çalışma yapacağız" ifadelerine yer verdi.

 

14 May 2019 - 14:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.