“Mevzu Kadınsa”

İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği işbirliğinde “Mevzu Kadınsa” isimli program düzenlendi.

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe alanlarında öncü ve etkili olmuş kadınlar konuk olarak tecrübelerini aktardı.

Kadınlar Günü sebebiyle İçindeki Kadını Keşfet sloganıyla girişimci, yönetici, doktor, pilot, mühendis, oyuncu, yazar, avukat, ses sanatçısı, ceo, eğitmen vb meslek gruplarında başarılı iş insanlarının ilham ve güç veren konuşmaları özellikle üniversite öğrencisi gençlere ve kadınlara motivasyon kaynağı oldu.

Kadınların hayatın her alanında başarılı olabilecekleri vurgusu yapılan etkinliğe konuşmacı olarak Elif Güveyler (airline pilot), Bihter Ünlüsoy (Schneider Electric-Satış Müdürü), Deren Kemal Tangur (yyenibanyo.com Ceo), Bahar Gültekin (Kocaeli Baro Başkanı), Güntülü Yalçın (gezgin), Asil Özbay (akademisyen- gezgin) ve Nilgün Yetiş (yaşam koçu)  katıldılar.

11 Mar 2019 - 11:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.