Mehmetçik için kıyafetler aldılar!

Körfez ilçesinde, Kocaeli Taşköprülüler Derneği'nin organizasyonu ile Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için alınan kıyafetler Hatay'a gönderildi.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde bulunan Kocaeli Taşköprülüler Derneği'nde hayırseverlerin yardımı ile Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için kıyafetler toplandı. Dernekte düzenlenen törene Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın eşi Bilge Baran, Belediye Meclis Üyesi Pınar Uysal, şehit Abdulsamet Özen'in babası Hüseyin Özen, annesi Hayriye Özen, Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve yönetimi ve üyeleri katıldı. Kutulara konulan kıyafetler okunan dualarla kargoya verilerek Hatay'a gönderildi.

Dernek yönetim kurulu üyesi Murat Kaya,  "Giyim malzemesi ve iç çamaşırı olarak tedarik edilen yardımların toplanma işlemi devam ediyor, ikinci parti yardımı yine derneğimizde toplanarak Mehmetçiğe teslim edilmek üzere göndereceğiz" dedi.

13 Mar 2018 - 10:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.