Mahkemede korkunç sözler; “Dayım 6 yaşından beri beni taciz ediyor”

Kocaeli’de bir kişi, yeğenini taciz iddiası ile yargılanıyor. Genç kız ise 6 yaşından beri tacize uğradığını söyledi.

Kocaeli 3.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada sanık A.K., öz yeğeni olan B.T.’ye karşı olan eylemleri sebebiyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve çocuğum cinsel istismarı suçunu işlediği iddiaları sebebiyle hakim karşısına çıktı.  Duruşmaya sanık A.K., mağdur B.T ve müşteki sıfatında yer alan mağdurun annesi ve babası H.T. ile M.T katılırken mağdur avukatı Furkan Toraman ve sanık avukatı Fahriye Ece Arslankaya da duruşmada hazır bulundu.

“BABASININ DOLDURUŞU İLE”

Sanık A.K. mahkemede yaptığı savunmasında, “Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Yeğenim B.T.’ye karşı bir cinsel saldırım olmamıştır. Mağdurun babası olan Müşteki M.T. ile 5-6 senedir husumetiyiz zira diğer müşteki olan H.T. benim kardeşimdir. Mağdur babası M.T. ile kardeşim olan diğer müşteki H.T. evlidir. M.T. evliyken başka bir kadınla imam nikahı kıydı ve aile düzeni bozuldu. Ben buna karşı çıktığım için M.T. ile görüşmüyoruz. Mağdur yeğenim B.T. babasının dolduruşu ile benden şikayetçi olmuş olabilir.” dedi.

“6-7 YAŞINDAYKEN BAŞLADI”

Mahkemede mağdur B.T. ise yaşananları şöyle anlattı: “Annem ile babam arasında bir sıkıntı olduğu doğru ama babam beni doldurmadı. 6-7 yaşındayken sanık olan dayım A.K., bizde kaldığı zaman zarfında kıyafetlerimin içinden cinsel bölgelerime dokunuyordu. Bunu sayısız kez yaptı. Sene içerisinde her fırsat bulduğunda bu şekilde hareketlerde bulunuyordu. Ben 12-13 yaşına gelene kadar bu hareketlere devam etti. 6 veya 7.sınıfa giderken bu hareketleri devam ediyor ve bu şekilde bana dokunarak cinsel yönden taciz ediyordu. Yanımızda kimse olmadığı sürelerde bunu yapıyordu ve özellikle sabah saatlerinde herkes uyuduğu zaman bu eylemleri yapıyordu. Sanık kardeşim ile yattığımız odamıza gelip bana bu şekilde cinsel davranışlarda bulunuyordu. Aklım başıma geldiğinde bunları söyledim ve şikayetçi oldum. Bu kadar geç şikayetçi olmamın sebebi aile içi sorunlarımızdır. O sorunlardan bunları ifade etmeye fırsatım olmadı.” dedi.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞINI SÖYLEDİ 

Mağdurun babası M.T., “Ben büyük kızım G.’nin bana anlatması üzerine olayı öğrendim. Eşim H.’ye anlatıldıktan sonra oda bana anlattı. Olaya ilişkin bir görgüm yoktur. Sanıktan şikayetçiyim davaya katılmak istiyorum.’ dedi.  Mağdurun annesi H.T. “Kızım ablasına anlatmış, ben ondan öğrendim. Şikayetçiyim.” dedi. Mağdurun annesi H.T. bu sırada ağlayarak mahkeme heyetinden izin istedi ve duruşma salonunun dışına çıktı. Müşteki H.T. sakinleşmesinin sonrasında duruşma salonuna tekrar alındı. Mağdurun ablası Tanık G.A. verdiği ifadede, “Mağdur B.T. benim kardeşim olur. Kesin bir şekilde cinsel istismara uğradığını söyledi. Mağdur B.T. bana, üvey dayım olan sanık A.K.’nın kendisine gece özel bölgelerine dokunduğunu ifade etti. Uzun bir süre bunun sürdüğünü söyledi. Bana tam bir tarih vermedi fakat ortaokulda kesin şekilde cinsel yönden tacize uğradığını ifade etti” diye konuştu.

ANNE BAYGINLIK GEÇİRDİ.

Tanık G.A.’nın ifadeleri sırasında mağdurun annesi H.T. baygınlık geçirdi ve duruşma salonundan çıkarıldı.  duruşmada tekrar söz alan sanık: A.K., “Müşteki Mustafa istediği gibi yeğenim olan mağduru doldurmuştur. Ben mağdura bir şey yapmadım, cinsel yönden bir saldırım olmadı” dedi. Mahkeme heyeti eksik hususların giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

#

10 Tem 2020 - 09:12 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.