Lütfü Türkkan'dan Ethem Sancak'a sert tepki!

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Mileltvekili Lütfü Türkkan, Ethem Sancak'ın "Katar’la neredeyse tek millet iki devlet haline geldik" sözlerine çok sert tepki gösterdi.

Sakarya'daki Milli Savunma Bakanlığına bağlı Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirme kapsamına alınması ve ihalenin Ethem Sancak-Katar ortaklığındaki BMC'ye bırakılacağı iddiaları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

İYİ Parti fabrikanın özelleştirme kapsamına alınmasını bir çok kez gündeme getirirken, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise söz konusu firmanın sahibi Ethem Sancak'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayı çok ağır sözlerle eleştirdi.

Sancak'ın katıldığı bir toplantıda "Katar’la neredeyse tek millet iki devlet haline geldik" sözlerini hatırlatan Türkkan, "Katar, olsa olsa birilerinin kasası olur, ortağı olur. Türk Milleti’nin hiçbir şeyi olamaz" ifadelerini kullandı.

Tepkisi sosyal medya hesabından dile getiren Türkkan'ın, açıklamaları şöyle:

"Memleketin neredeyse tapusunu vermişiz Katar’a. Hatta bir aklı evvel mezarlık soyguncusu nabbaş da; ‘biz Katar ile tek millet iki devletiz’ dedi. Gerçekten öyle mi?

KKTC'yi tanımayan kim?

- Katar..!

PKK-PYD-YPG'yi terör örgütü saymayan kim?

- Katar..!

Kıbrıs'ta Rumların izniyle petrol arayan kim?

- Katar..!

Katar, olsa olsa birilerinin kasası olur, ortağı olur. Türk Milleti’nin hiçbir şeyi olamaz."

21 Oca 2019 - 21:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.