Lastik-İş Sosyal Tesis ihalesi iptal edildi!

Lastik-İş Sendikası’nın kullandığı Vinsan Sosyal Tesisleri’nin kiralama ihalesi iptal edildi.

2010 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Lastik-İş Sendikası Genel Merkezi arasında yapılan sözleşme ile Vinsan Kampüsü'nün bulunduğu arazi Lastik-İş Sendikası’na verildi. 2 sene süren çalışmalar sonrası arazi üzerinde çok fonksiyonlu bir sosyal tesis kuruldu. 2012 yılında imzalanan sözleşme ile tesisin işletilmesi 7 yıllığına Lastik-İş Sendikası’na kira karşılığı verildi.

Lastik-İş sendikasının kullandığı tesisin sözleşme süresi geçtiğimiz mayıs ayında sona ermişti. Yeniden BELDE A.Ş.’ye devredilen tesis ile ilgili bugün kiralama ihalesi düzenlenecekti. İhale ise iptal edildi.

İhalenin şartnamesinde metraj bilgilerinin eksik olmasından dolayı kanun kapsamında şartnamede geçersiz sayıldığı gerekçesiyle ihale Kasım’ın ikinci haftasına ertelendi. Söz konusu eksiklikler giderilmesinin ardından tekrar ihaleye çıkılacak.

16 Eki 2019 - 10:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.