Küçükkaya; “Hedefimiz seçimi kazanmak olmalı”

Yerel Seçimler öncesinde CHP kulisleri hareketli durumda. Özellikle İzmit Belediye Başkanlığı için CHP’de onlarca kişinin ismi geçiyor. İsmi geçenlerden İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya aday olmayacağını söyledi.

Küçükkaya; “Hedefimiz seçimi kazanmak olmalı”
Haber albümü için resme tıklayın

Yerel Seçimler öncesinde CHP kulisleri hareketli durumda. Özellikle İzmit Belediye Başkanlığı için CHP’de onlarca kişinin ismi geçiyor. 24 Haziran seçimlerinde milletvekilliği için İzmit İlçe Başkanlığından istifa eden Mehmet Ümit Küçükkaya’nın da ismi İzmit Belediyesi için geçenler arasındaydı. Fakat Küçükkaya ekstra bir durum olmadığı sürece adaylığı düşünmediğini belirtti.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Mehmet Ümit Küçükkaya, “Siyaset süreçleri yönetebilme sanatıdır. Ben de bu yapabildiğimizi düşünüyorum. Milletvekilliği in istifa etmeden önce bu partiye çok büyük kazanımlar sağladık. Bu kentte yan yana gelmeyecek insanları yan yana getirdik. Parti tarihinde ilk kez bir Danışma Meclisi Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yapıldı. Birleştirici bir rol oynadık. STK ve muhtarlarla bir konferans yapalım demiştim yerel seçimlerle ilgili. Ama bu projeye hiçbir örgüt yöneticisi sahip çıkmadı. Görünen o ki Belediyeleri ‘nasıl kazanırız’ yerine kim aday olacak diye tartışılıyor. Kendi adıma bu tartışmaları doğru bulmuyorum. Sığ bir sürece dönüştü. Hedefimiz seçimi kazanmak olmalı, kimin adayı olacağı değil” dedi.

01 Eki 2018 - 15:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.