KOÜ’lü öğrencilerden annelere anlamlı ziyaret!

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, Diyarbakır'da HDP il binası önünde evlatları için oturma eylemi yapan annelere destek ziyaretinde bulundu.

KOÜ’lü öğrencilerden annelere anlamlı ziyaret!
KOÜ’lü öğrencilerden annelere anlamlı ziyaret!
Haber albümü için resme tıklayın

HDP önündeki ailelere desteklerini iletmek için Kocaeli Üniversitesi’nden gelen öğrenciler, 'PKK'ya lanet, annelerimize destek' adıyla imza kampanyası başlattı. Bu imza kampanyasıyla annelerin sesini duyurmayı hedeflediklerini söyleyen öğlencileri Diyarbakır'da HDP il binası önünde evlatları için oturma eylemi yapan annelere destek ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Üniversitesi Fikir Kulübü Yöneticisi Bora Hasan Yavuz ise Diyarbakır’da HDP ve PKK tarafından çocukları kaçırılan ailelerin sesi olduklarını belirterek "Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden herkesi kucaklamak ve desteklemek Türk Gençliğinin vatani görevidir. Bizler de bu vatanın evlatlarıyız, Kocaeli Üniversitesi Fikir Kulübü olarak analarımıza moral olma, onların direnişini Türkiye'nin her yerinde hissettirme vazifesine atıldık. PKK ve HDP terörünü bitirene kadar mücadelemize devam edeceğiz." dedi.

#

30 Eyl 2019 - 20:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.