Korkunç olay… 15 yaşındaki çocuk hamile çıktı

Körfez’de hastalanarak babası tarafından hastaneye götürülen 15 yaşındaki kızın 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı

Korkunç olay Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ortaya çıktı. İddialara göre Körfez Yavuz Selim Mahallesi'nde bir çadırda yaşayan ve kağıt-hurda toplayarak geçimini sağlayan iki çocuk babası E.G. hastalanan kızını Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yapılan tahlil sonucunda 15 yaşındaki N.G.'nin hamile olduğu ortaya çıktı.

Babanın itirazı sonucu N.G. buradan doğumhaneye gönderildi. Yapılan muayene sonucunda 15 yaşındaki N.G.'nin 8 aylık hamile olduğu anlaşıldı. N.G., hastane polisi tarafından götürüldüğü karakolda ifade verdikten sonra Çocuk Şube'ye teslim edildi.

Baba E.G. ise "Kızımın karnında ur var. Annesinin karnında da ur vardı, bu hastalıktan öldü. Ben kızımla yalnız yaşıyorum. Ona hem analık hem de babalık yapıyorum" dedi. Baba E.G. kızını geri isterken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#

01 Nis 2018 - 10:36 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

?? - Soysuzlukta son nokta,toplumda infial yaratır bu olaylar,bu nasıl bir canavarlıktır!Yazık değilmi sübyana,Allah korkusu olmazsa,kafir gibi hareket edilirse,cezalarda da idam olmazsa..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Nisan 10:36