Korkunç kazada bir aile yok oldu!

Kocaeli’de ikamet eden Malkoç ailesinin içinde bulunduğu otomobil kaz yaptı. Kazada aynı aileden 3 kişi ölü, 2 kişi yaralandı

Kaza, saat 07.00 sıralarında Antalya- Afyonkarahisar Karayolu'nun Sinanpaşa ilçesine bağlı Damlalı Boğazı mevkii yakınlarında meydana geldi. Kürşat Malkoç'un kullandığı 41 AAZ 454 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, takla atarak, şarampolden yuvarlandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Kazada, otomobildeki Pınar Gülşen Malçok, Selim Malkoç ve Eda Serra Malkoç olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Kürşat Malkoç ile Feyza Malkoç yaralandı.

Durumu ağır olan yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye alındı. Pınar, Selim ve Eda Serra Malkoç'un cenazeleri ise morga konuldu.

Kazada hayatını kaybeden Pınar Gülşen Malkoç, Çayırova’da yardımseverliği ile biline bir isimdi. Çayırova'da ihtiyaç sahibi ve mağdur vatandaşlara yardım konusunda talepleri hiçbir zaman geri çevirmeyen Pınar Gülşen Malkoç ile çocuklarının vefatı ilçede büyük bir üzüntüyle sebep oldu.

21 Eyl 2019 - 11:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.