‘Koreli’ler sahilde çöp topladı

Posco Assan firmasının CEO’su ve çalışanları, Büyükşehir Belediyesi personelleriyle beraber Kandıra Kumcağız sahilinde çöp topladı

Posco Assan, Kocaeli Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi’nde paslanmaz çelik üretimi yapıyor. Güney Kore ve Türkiye ortaklığında faaliyet gösteren firmanın CEO(en üst dereceli yönetici)’su Don Ho Bahn, genel müdür yardımcıları, firma işçi ve aileleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı personelleri ile birlikte, Kandıra ilçesi Kumcağız sahilinde çöp topladı. Firma işçileri ve ailelerinin gönüllü katıldığı etkinlik sonunda tüm ekip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kumcağız sahilinde baştan sonra kadar çöp toplayan ekip içerisinde Posco Assan CEO’su Don Ho Bahn, Genel Müdür Yardımcıları Ufuk Özdemir, Nam Hoon Lee, Ji Hyung Nam ve 55 kişilik işçi – aile üyeleri yer aldı. 14 Büyükşehir Belediyesi personelinin de görev aldığı etkinlikte sahildeki tüm çöpler toplandı.

Poşet eldivenleri ellerine takan ve toplama kıskaçlarıyla çalışmaya başlayan ekip, topladıkları çöpleri traktöre yükledi. Eğlenceli geçen etkinlikte 15 metreküp, yaklaşık olarak bir kamyon çöp toplandı. Firma çalışanları her ay Kocaeli’nin farklı noktalarındaki okul ve rehabilitasyon merkezlerinde gönüllü aktiviteler gerçekleştiriyor.

27 Tem 2019 - 13:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.