Köpek katili serbest kaldı!

Körfez’de tavuklarına saldırdığı için bir köpeği tüfekle ateş ederek öldüren F.D., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı

Körfez’de tavuklarına saldırdığı için bir köpeği tüfekle ateş ederek öldüren F.D. emniyetteki sorgusu devam ediyor. Polis olay yerinde incelemelerde bulunarak, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Tütünçiftlik Sahil Mescidi'nde gönüllü müezzinlik yaptığı ve aynı zamanda müteahhit olan F.D.'nin ifadesinde, köpeğin tavuklarına saldırdığını, çocuklarını korkuttuğunu belirterek, korkutmak için ateş açtığını, yaralandığını görünce peşinden gitmek istediğini ancak yetişemediğini, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

F.D., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. F.D., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. F.D. hakkında soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

#

19 Haz 2018 - 16:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

okur - vay be korkutmak için ateş etmiş ama boğazından vurmuş. demek ki bile isteye öldürseymiş mazAllah hayvandan parça kalmazmış. yalancı! bir de müezzinlik yapıyor lanet olsun sana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 16:24
02

vatan - polis kardeşleer mahkeme bunu salmadan köpeğe yaptığını yappn

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 16:24