Komşusunu vurup intihar etti!

Dilovası’nda tartıştığı komşusunu vuran bir kişi daha sonra aynı silahla intihar etti.

Olay Dilovası Tepecik köyünde meydana geldi. Edilen bilgiye göre, Tepecik köyünde yaşayan Nuri Ocakverdi (52), komşusu Ömer Durmaz (32) ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ocakverdi, üzerindeki tabancayla komşusu Durmaz'a ateş etti.

Ömer Durmaz vücuduna aldığı kurşunlarla kanal içinde yerde kaldı. Komşusunun öldüğünü düşünen Nuri Ocakverdi ahırın dışına çıkıp aynı silahla intihar etti. Nuri Ocakverdi olay yerinde yaşamını yitirdi

Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri gönderildi. Yaralı Durmaz olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı özel hastanede tedavi altına alındı. Ocakverdi'nin cansız bedeni olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

#

03 Nis 2018 - 23:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

serap durmaz - Arkadaş haber yapmış fakat eksik yazmış 3 ay önce eşini kafasından vuran kişinin abisi 3 ay sonra bu sefer kendi iki kardeşi silahla tarıyor 4 el ateş ediyor 1 isabet ediyor kursun hala kafasında neyseki organlara zarar vermemiş kardeş ise hem abisi karşısında vuruluyor hemde nuri denilen şahsın intiharını seyretmek zorunda kalıyor .yürüyen tehlike diyeceğimiz bir aile devletin bu konuda acil önlem alması gerekmektedir . Heleki ailede böyle bir durum yaşanmışsa psikiyatri tedavileri almaları zorunludur . aile o kadar bunalımda ki 3 ay sonra abisi sağa sola ateş edip zarar vermektedir .

bahsi gecen yaralı şahıs yeğenimdir ömer değil ömür durmaz 'dır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Nisan 23:58
01

Kadir DİRİLİR - Namus için vurmuştur Nuri ocakverdi Ömür durmaza kardeşimde karısını buyüzden öldürmüş ömür durmazla ilişkisi varmış bu olayı kabullenemeyen abi Nuri ocakverdi ömür durmaza öldürmeye ateş ediyor miletin namusuna göz koymak günah kaç kişinin hayatı kaydı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Nisan 23:58