Koltuk zora girince Kocaelispor’a sarıldı!

Seçimler yaklaştıkça koltuğu zora giren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, son bir hamle yaparak Kocaelispor’a sarıldı.

Koltuk zora girince Kocaelispor’a sarıldı!
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, koltuğu zorda olan belediye başkanlarından biride Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran. İlçesinde adı “Emlakçı Başkan”a çıkan, Körfez’de belediyeye ait çok sayıda taşınmazı satması ile bilinen İsmail Baran’a adaylık konusunda pek fazla şans tanınmıyor.

İsmail Baran birden bire, başkanlığı döneminde adını dahi anmadığı, tek bir maçına bile gitmediği Kocaelispor’u hatırladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kocaelispor’un galibiyetini kutlayan Baran’a büyük tepki vardı.

Baran, Yeşil-Siyahlı takımımız olan Kocaelispor’un Ankara Adliyespor ile deplasmanda gerçekleştirdiği maç sonrasında sosyal medyada yaptığı paylaşımla, “Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet alan halkın takımı Kocaelispor’u yürekten kutluyorum” diye bir fotoğraf paylaştı.

Baran’ın paylaşımını gören taraftarlar da, “Körfez belediye başkanı yine galibiyeti kutluyor, başladılar” şeklinde yorum yaparak, halkın takımı olan Kocaelispor’un sadece seçim zamanlarında hatırlanmaması gerektiğini vurguladı.

05 Ara 2018 - 14:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

İzmitli - Siyasileri Seçim bitene kadar 31-MART 2019 Tarihine kadar Stada sokulmasın

Beğen(4)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 14:13
02

Bahri - Onlar her seçim bizi kullanmaya çalışıyor. Bizim şuan maddi destek ihtiyacımız var. Seçime kadar ne koparırsak kardır. Kim hangi partiden hangi aday veya aday adayı olursa olsun biz onları destek vermeye zorlamaliyız. Hepsi stada gelsin boy göstersin. Ş bizim bulunması gereken eksik parayı toparlasınlar. Bak secimde sandiktan cikamazsaniz 1 doneminiz heba olacak ona gore ;))

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 14:13
01

reis - kocaelisporun arsalarını satacak galiba dikkat edin?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 14:13