Kocaeli’ne şimşek yağıyor!

Kocaeli yeni bir yağışlı havanın etkisine girdi. Yer yer şiddetli yağmurla gökyüzünde ise binlerce şimşek gözlendi.

Sabah erken saatlerden itibaren Kocaeli üzerinde yoğun yağış etkili. Yağışla birlikte Kandıra’da ortaya çıkan hortum ise özellikle Körpe’de büyü zarar verdi. Yer yer şiddetli yağmurla gökyüzünde ise binlerce şimşek gözlendi. Kocaeli üzerinde çok sayıda şimşek de “blitzortung” adlı site üzerinden haritada açıkça gözüküyor.

Şimşeklerin özellikle İzmit, Gebze ve Dilovası’nın kuzeyi, Körfez ve Kandıra yoğunlaştığı görülüyor. Şimşeklerle birlikte bazı bölgelere de yıldırım düşmesi gözleniyor. Kocaeli’yi etkisi altına alan yağışlı hava bugün ve yarın devam edecek. Yağmurun zaman zaman çok şiddetli olması bekleniyor.

ŞİMŞEK AKTİVİTELERİNİ GERÇEK ZAMANDA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

24 May 2019 - 10:12 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.