Kocaeli’deki 40 yıllık firma iflas etti!

Kocaeli’de kurulu bulunana Serfloor adlı firma iflas etti.

Yaşanan ekonomik daralma, şirketlerin ya konkordato istemesine yada iflasına sebep oluyor. Çok sayıda firma ise yine benzer tehlike altında. O firmalardan bir de iflasını vermek zorunda kaldı.

Kartepe’de kurulu bulunan ve yaklaşık 40 yıldır faaliyette olan Serfloor adlı firma iflas etti. Yer kaplamı üretimi yapan Serfloor firması ile ilgili Kocaeli 8. İcra Daire iflas kararı verdi.

Kocaeli 8. İcra Dairesi tarafında verilen iflas kararında, “Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 13/03/2019 tarih ve 2014/1594 Esas sayılı kararı ile yukarıda adres ve sicil numaraları yazılı Serfleks Yer Karoları Sanayi Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi'nin İFLASINA, iflasın aynı tarih ve saat 12:30'da açılmasına karar verilmiştir” denildi.

26 Nis 2019 - 12:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.