Kocaeli’de hava sıcaklığı düşüyor!

Tam bahar geliyor derken hava sıcaklıkları yeniden düşmeye başlayacak.

Kocaeli’de bu hafta yağmur beklenmiyor ama hava sıcaklıklarında ise önemli düşüşler yaşanacak. Meteoroloji’nin son hava tahminlerine göre, Kocaeli’de bugün az bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığının en düşük5, en yüksek ise 18 derece olması bekleniyor.

Yarından itibaren ise hava sıcaklıkları düşmeye başlayacak. Çok bulutlu bir havanın hakim olacağı Çarşamba günü hava sıcaklığı 15 dereceye düşecek. Düşüş Perşembe günüde devam edecek. Perşembe günü beklene en yüksek hava sıcaklığı 11 derece olacak. Cuma ve cumartesi günü ise hava sıcaklığı 10 dereceye kadar düşecek.

Perşembe ve Cuma günü ise etkili rüzgar bekleniyor.

26 Mar 2019 - 09:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.